Interpretarea viselor

#semnificatie vise #vise #imbatranire

Visezi ca imbatranesti? Iata ce spune acest lucru despre tine

Ti s-a intamplat sa visezi ca imbatranesti? Iata ce spun specialistii despre un astfel de vis si care este semnificatia lui.

Imbatranirea din vis poate reprezenta intelepciunea la care aspiri. Intelepciunea este dobandita dupa ce treci prin anumite experiente, deci daca ai visat ca imbatranesti, simti ca nu ai trecut prin atat de multe si ca nu ai trait suficient, dar visul iti mai trimite si o lectie de viata, ca sa inveti cum sa asculti de cineva care este mai in varsta, care a trecut deja prin ceea ce treci tu.

Pe multe dintre femei le poate ingrijora faptul ca trece timpul mult prea repede, iar daca in cazul tau problema imbatranirii este una intemeiata, visele tale sunt modul in care tot acest negativism isi face loc in fiinta ta. Daca in vis erai impacata cu ideea ca devii mai batrana, asta inseamna ca ai realizat destul de multe in viata pana la varsta pe care o ai si ca avansezi lejer.

Daca in vis imbatraneai intr-un ritm rapid, ar putea insemna ca in viata reala iti este greu sa-i intelegi pe cei care sunt mai in varsta decat tine sau incerci sa pui mana pe ceva ce deocamdata este peste posibilitatile tale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din interpretarea-viselor

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro