Interpretarea viselor

#semnificatie vise #noapte

Ai visat ca este noapte? Ce semnificatie are acest lucru

Visul ca este noapte poate insemna ca in viata ta te confrunti cu confuzie cu privire la ceva anume. Vezi mai jos ce spun specialistii!

Dupa ce ai visat ca este noapte incearca sa lamuresti fiecare situatie din viata ta, pentru ca ceva te impiedica sa progresezi si trebuie sa depasesti momentul. Verifica ce simti in legatura cu cele mai importante lucruri din viata ta deoarece este posibil ca unul sau mai multe dintre ele sa fi luat o intorsatura negativa si ceva sa te faca sa nu te mai simti la fel de bine ca inainte, pentru ca deja a trecut factorul de noutate.

De asemenea, gandeste-te in mod serios daca ai nevoie de ajutor si este momentul sa apelezi la cineva, iar daca este cazul, incearca sa afli de unde au pornit toate problemele tale.

Daca in visul tau incercai sa scapi de intuneric, inseamna ca te simti pierdut in viata reala si incerci din greu sa depasesti o perioada dificila. Acest lucru s-ar putea sa-ti ia mai mult timp decat te-ai fi asteptat, iar daca lumina zilei s-a transformat rapid in noapte, subconstientul incearca sa-ti spuna sa privesti totul dintr-un alt unghi, ca sa poti gasi mai usor un raspuns.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din interpretarea-viselor

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro