Zodia ta si dragostea

#casatorie #zodii #bani

3 zodii care sunt predispuse sa se casatoreasca pentru bani, potrivit astrologilor

Banii joaca un rol important in orice casnicie. De la plata facturilor, la vacante, petrecerea timpului liber si pana la ingrijrirea copilului, totul depinde de bani. Insa, pentru unii banii sunt mai importanti decat iubirea, iar motivul pentru care ajung sa se casatoreasca este adesea unul financiar. Iata care sunt zodiile care sunt predispuse sa se casatoreasca pentru bani si nu din dragoste. 

 Taur

Daca cunosti un Taur, esti constient ca sunt profund interesati de extravaganta si iubesc lucrurile fine din viata. De asemenea, pot fi lenesi in ceea ce priveste obiectivele lor, ceea ce ii face sa vrea sa se foloseasca de alte persoane pentru a-i ajuta sa ajunga la scopul lor final. Toate aceste calitati pot duce la faptul ca se casatoresc pentru bani, deoarece tind sa fie materialisti. Acesti nativi sunt cu siguranta axati pe relatii, deoarece sunt senzuali si tactili, considerand atingerea si gustul cele mai importante dintre toate simturile. Dar, de multe ori, Taurii vor sa se simta acceptati de inalta societate, ceea ce inseamna ca isi doresc un partener care sa nu le aminteasca de nicio responsabilitate financiara banala.

Scorpion

Scorpionii sunt semne faimos de senzuale, care sunt mereu in cautarea unui partener semnificativ. Nativii sunt ambitiosi, ceea ce inseamna ca ei incearca mereu sa se imbunatateasca in viata. Ceea ce motiveaza pe acesti nativi sunt relatiile intime, banii, proprietatile imobiliare, secretele si bunurile altora, iar acestea ii fac nerabdatori sa ajunga la altar. Odata ce un Scorpion pune mana pe un partener, va ramane cu el pentru totdeauna, atata timp cat nu ramane fara bani sau nu iti gaseste un alt partener cu o avere mai consistenta. 

Leu

Leii sunt puternici, lideri innascuti care cauta parteneri care sunt la acelasi nivel cu ei, ceea ce inseamna adesea ca vor pe cineva bogat si puternic. Leii sunt adesea descrisi de astrologie precum niste “playboy” nelinistiti care isi petrec timpul urmarind parteneri bogati. Pentru ca sunt un semn atat de puternic, le este usor sa gaseasca persoane bogate, importante si semnificative care sa se potriveasca nevoilor lor.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea