Vedete din Romania

#vica blochina #bianca dragusanu #cearta #dezvaluiri

Vica Blochina a dezvaluit de ce s-a certat cu Bianca Dragusanu: „Mai, nebuno”

Se cunosc de aproximativ 10 ani, au devenit rapid cele mai bune prietene, insa la un moment dat s-au certat si nu si-au mai vorbit.

 

Vica Blochina si Bianca Dragusanu, caci despre ele este vorba, au avut o relatie de prietenie cu suisuri si coborasuri, insa pana la urma au ramas aproape una de alta. Chiar daca in urma cu doar cativa ani se ignorau complet, dupa ce fosta amanta a lui Victor Piturca a participat la o petrecere la care erau si fostul sot al Biancai Dragusanu, Alex Bodi, si partenera lui de la acea vreme, Daria Radionova!

Iar acum Vica Blochina a vorbit despre momentele tensionate care au fost intre ea si Bianca Dragusanu.

„Eu cu Bianca Dragusanu n-am avut un conflict. Niciodata. Eu pe ea o ador. O ador, efectiv. Imi place de ea mult. Ca nu mai suntem apropiate cum eram acum 10 ani, ca petreceam mult timp impreuna... Si chiar imi e dor de zilele alea, dar vorbim in continuare.  Ea putea sa se supere din „N” motive, ca si ea are multe in cap, ca orice alta femeie. Poate ca m-a vazut la ziua cuiva si era si Alex Bodi cu prietena lui de atunci. Ea de atunci s-a suparat pe mine, intr-adevar, degeaba. I-am explicat care a fost situatia. A fost ziua unei prietene comune, prietena ei de fapt. Si Alex Bodi in momentul ala se despartise de ea sau ea de el si el a venit cu o rusoaica din Londra, Daria. Si eu, dupa ce a venit tortul, am plecat de acolo. Ea s-a suparat ca a vazut postarile facute pe Instagram. O inteleg, pentru ca acolo era o dragoste nemarginit de mare intre ei. Si eu, daca as fi fost in locul ei, as fi facut asa. Eu nu am avut de-a face cu treaba asta, deoarece eu am fost invitata, nici nu stiam ca o sa fie si el acolo. A fost o situatie de asa natura. Dupa i-am explicat: «Mai, nebuno, ai inteles total gresit! Puteai sa ma suni, sa ma intrebi». Dar dupa ne-am mai vazut, am vorbit. Bianca Dragusanu asa e. Ea este un prieten dedicat si are nevoie ca si prietenii ei sa fie la fel. Ea are dreptate, pentru ca din cauza faptului ca a fost impreuna cu Alex Bodi si i-a facut lui cunostinta cu foarte multe prietene ale ei, ele s-au folosit si s-au imprietenit cu el. Si cand ei i-a fost greu, ele i-au intors spatele. Are perfecta dreptate. Si ea, daca a fost suparata atunci, acum nu mai are nimic. Chiar vorbim, n-am nicio treaba. Eu, in primul rand, n-as face niste lucruri ca sa stric prietenia cu Bianca Dragusanu. Pentru ce? Pentru o p**a nu stric prietenia niciodata. Pentru nimic in lume”, a spus Vica Blochina pentru Cancan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare