Vedete din Romania

# selectie naturala #alexandra duli #tj miles #relatie

TJ Miles, relatie cu Alexandra Duli? „Selectie naturala... eu sunt deschis”

Show-ul Survivor Romania 2022 a adus in fata publicului vedete deja consacrate, insa si persoane mai putin sau deloc cunoscute in spatiul public.

Dupa ce a parasit emisiunea, TJ Miles a vorbit la Fanatik despre interactiunea pe care a avut-o cu Alexandra Duli la Survivor Romania 2022, afirmand ca nu ar spune „Nu” unei relatii cu aceasta.

„O cunosc foarte bine pe Alexandra Duli de cand stateam in jungla, ea fara machiaj, fara confortul de-acasa, fara sa se imbrace frumos, fara sa arate cea mai frumoasa parte a ei asa cum ar arata-o cand ai iesi cu ea in oras. Am vazut-o dormind pe jos, langa mine, in baraca. Am vazut-o infometata, ca mine. Am vazut-o pe traseu, am vazut-o fara sa faca dus, am vazut-o in modul ei organic, natural si mi-a placut de ea. Nu pot sa spun ca nu-mi place de ea sau ca mi se pare ca nu ar fi de mine, dar nu stiu daca este o fata pentru o relatie acum, in momentul acesta, deoarece nu a fost sa fie inca. Tot ce pot sa spun este ca, daca ar fi sa fie vreodata o relatie intre mine si Alexandra Duli, o sa se intample, organic, o selectie naturala, o sa se intample pur si simplu dupa ce ne-am cunoaste in viata reala si am evolua impreuna, daca ar fi sa ramanem impreuna. Insa, eu sunt deschis, sunt un om care nu zice «Nu» fara sa vada si sa afle, si las lucrurile sa vina de la sine”, a spus TJ Miles.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare