Vedete din Romania

#Roxana Nemes a slabit #Roxana Nemes

Roxana Nemes a slabit enorm! Cum arata acum: „A intrat pe mine marimea 36”

In ultimii ani, Roxana Nemes a reusit sa slabeasca foarte mult, iar acest lucru nu doar ca este vizibil, ci vedeta se si lauda cu reusita ei.

 

Intr-un interviu pentru WOWbiz, Roxana Nemes a afirmat ca acum poarta marimea 36 si ca nici ei nu ii vine sa creada acest lucru.

„A intrat pe mine marimea 36, nici mie nu imi vine sa cred. De mentinut, alerg foarte mult, cred ca asta e. Nu pe banda, acolo mai rar, din pacate, spre rusinea mea, in ultimul timp. Alerg mult la proiecte, de la unul la altul, le fac pe toate, vreau sa le fac pe toate. Viata activa e cea mai buna reteta, pentru ca nici nu ai timp sa mananci, uiti. Nu e indicat, nu este foarte sanatos, desi eu mi-am facut analizele si sunt sanatoasa tun. Important e, parerea mea, cel putin pe mine asta m-a ajutat, vorbind serios acum, faptul ca mananc, imi fac toate poftele, dar mananc putin, pentru ca m-am obisnuit asa, ca nu am timp. Atunci cand mananc, nu mai pot sa mananc mult, ca simt imediat ca mi se taie si atunci e ideal sa mananci ce vrei si sa nu te ingrasi. Dar putin, totul cu masura, in afara de dragoste, acolo nu exista masura, ar trebui sa fie peste masura”, a spus Roxana Nemes.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare