Vedete din Romania

#oana zavoranu #adela popescu #scandal

Oana Zavoranu o face praf pe Adela Popescu! "Mai, vedeto"

Oana Zavoranu nu iarta nicio vedeta atunci cand vine vorba de promovarea produselor in mediu online, vedeta considerand ca este “mocangeala”.

 

In vizorul Oanei Zavoranu a intrat si Adela Popescu, cea alaturi de care a jucat in flimul Numai iubirea. Cele doua nu au ramas in relatii bune, iar Querida nu rateaza nicio ocazie sa o taxeze pe prezentatoarea TV.

Recent, Adela Popescu a facut reclama la scutece, lucru care a scos-o din minti pe Oana Zavoranu, care nu s-a putut abtine si a reactionat in mediul online.

“Si acum vine si "celebra" care tot platita e... "doar" ca sa vorbeasca de caca insa... Stai ca va si arata. Na... acu fiecare cu ce poate si ce i de ofera. DA MOCA SA FIE!!! Adeluto, da' aparatu' ala de muls lapte pe care il forjai de ce nu il mai arati mamicilor? ... a... am inteles, nu mai esti platita pentru ala si te "preocupi" doar daca e pe cascaval.

Vedeti? Ea e platita sa vorbeasca de caca.. ca poate mamicile nu stiau ca astia micii fac si caca. Uite bucuria, ma, da' acu' aveti un buzunarel aici. Hai, pofta buna, nebunele "fierte" pe instagram si coduri si aronduri de la "dive".

Vezi ca ai uitat sa pui PARTENERIAT PLATIT, desi toata lumea stie ca iei si bani, mai "vedeto". Auziti, cand o vedeti pe "distinsa" pe undeva ca se rupe in figuri, s-o intrebati daca are cacandanaua in geanta "vuitton". Daca nu are ea, siguuuur are Raducuuuu", a scris Oana Zavoranu pe Instagram.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare