Vedete din Romania

#gratiela #andrei duban #divort

Gratiela a vorbit despre divorul de Andrei Duban: „Momente mai putin placute”

Impreuna de aproximativ 14 ani, Gratiela si Andrei Duban pare ca ar avea un mariaj perfect, insa si in casnicia lor au existat anumite fisuri de-a lungul timpului.

Cei doi au impreuna si un copil, iar intr-un interviu acordat celor de la Spectacola, Gratiela Duban a afirmat ca, pentru ea, familia e cea mai importanta si ca este de parere ca orice greseala poate fi iertata, daca este recunoscuta.

Sotia lui Andrei Duban a vorbit in cadrul interviului inclusiv despre divort, afirmand ca multe persoane ajung in ziua de astazi la despartire deoarece nu exista o comunicare buna intre parteneri.

„Ma sperie ce se intampla in jurul nostru, pentru ca sunt multi apropiati care traverseaza o perioada grea. Si la noi sunt momente mai putin frumoase, dar noi ne-am educat impreuna. Ce ne-a unit pe noi foarte tare este faptul ca ne lega acelasi lucru: familia. Pentru ca el ajunsese sa aiba o varsta si isi dorea sa fie la casa lui, iar eu pentru ca familia este baza mea psihica. Daca ai familie, poti construi orice. Pentru ca ne-a unit lucrul acesta, noi am incercat de la inceput sa comunicam foarte bine si eu zic ca longevitatea relatiei noastre se datoreaza comunicarii, desi am trecut si prin momente mai putin placute. Incercam sa le rezolvam prin comunicare. Se poate rezolva totul.

Eu cred, in primul rand, ca oamenii renunta la lupta. Poate odata cu trecerea timpului sentimentele se transforma, ca sa nu zic ca dispar, nu mai ai cum sa ai aceiasi fluturasi in stomac ca in primele luni, asta e clar, dar trebuie sa ai rabdare si sa vezi daca mai poti salva relatia. Eu apreciez la sotul meu bunatatea. E un om atat de bun, care ma iubeste atat de mult, incat nu stiu daca pe lumea asta mai poate exista un barbat care sa ma iubeasca la fel. Si eu nu as vrea vreodata sa-i creez lui vreo durere sufleteasca. Prefer sa stau sa sufar eu, decat sa-i creez lui vreo suferinta. Pe noi nu ne-a interesat ce zice lumea, important e ce ne-am dorit sa cladim. Eu cred foarte mult in ideea de a-ti cere scuze si de a spune ca ai gresit”, a spus Gratiela Duban.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare