Vedete din Romania

#maritat #adriana #adrian minune #reactie #fiica

Cum a reactionat Adrian Minune cand a aflat ca si cealalta fiica a lui, Adriana, se marita. "Tata e un om dificil "

Adriana Simionescu, fiica cea mica a lui Adrian Minune, urmeaza sa se casatoreasca. Cantareata a povestit ce parere are tatal ei despre faptul ca va face acest pas.

 

Fiica cea mica a lui Adi Minune trece printr-o perioada fericita, aceasta fiind implinita atat pe plan profesional, cat si pe plan personal. Cantareata este pe cale sa faca un pas important in viata mai exact, aceasta urmeaza sa se casatoreasca.

Recent, Adriana Simionescu a povestit intr-o emisiune TV cum se intelege cu tatal ei si ce parere are manelistul despre faptul ca si fiica lui cea mica se va casatori.

"Tata ba e pe <> de tot, ba e pe <> la maxim. Asa e tata, jur. El acum se asteapta, e constient. Se gandeste <> E foarte complicat pentru el. Nici nu vreau sa imi imaginez trairile pe care le are cand se gandeste la noi, sentimentele, procesele alea de constiinta. Daca eu gandesc asta, care pana la urma e normal sa imi fac viata, de el ce sa mai zic", a spus Adriana Simionescu.

“Relatia mea cu tata e una speciala, pentru ca tata e un om dificil, intr-adevar. Nu prea iti dai seama de ceea ce gandeste din gesturile lui. Cand eram mica, el voia sa fie protectiv, pentru ca e tata. Acum e putin altfel, pentru ca noi am crescut, e cu mama, ne vedem ca fiecare e cu treaba lui, Adi munceste alaturi de el, sora mea sta cu sotul ei si cu Sofi, eu la fel stau in alta casa, nu-i mai arde sa ne certe cand ne vedem toti. Vrea doar sa stea cu noi", a mai spus cantareata despre relatia cu tatal ei, Adrian Minune.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului