Vedete din Romania

#catalin cazacu #ironie #andreea ibacka

Catalin Cazacu, ironizat de Andreea Ibacka. "Am zis ca nu o sa te iau la misto"

Invitat in emisiunea Andreei Ibacka “Happy Café”, de pe postul Happy Channel, Catalin Cazacu a fost ironizat de prezentatoare dupa ce s-a plans ca nu are pe nimeni alaturi la competitiile spotive, in afara de managerul lui.

 

Catalin Cazacu a avut multe relatii de-a lungul timpuui , ultima dintre ele fiind cu frumoasa Ramona Olaru. Face ce face si tot singur ramane, iar acest lucru pare sa il afecteze cumva, dand de inteles intr-o emisiune ca si-ar dori sa il astepte cineva pe margine atunci cand se afla la competitiile sportive.

„De foarte multe ori simteam nevoia, acum, ca adult, sa vad pe margine prezenta cuiva drag. Adica, trecand peste faptul ca am 20 si ceva de ani impreuna cu managerul meu, cu care mergem la curse de atatia ani si pe care il simt apropiat”, i-a marturisit Catalin Cazacu Andreei Ibacka, in emisiunea “Happy Cafe”.

Reactia prezentatoarei nu a intarziat sa apara, ironizandu-l pe fostul iubit al Ramonei Olaru. „Cea mai durabila relatie, practic, din viata ta! Daca imi permiti, am zis ca nu o sa te iau la misto, dar uneori uite, imi ies rautatile din gura”, a spus, amuzata, sotia lui Cabral.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului