Vacante

# turism romania # atractie turistica #turism

Noua atractie turistica a romanilor! Plaje superbe, costuri mici

Litoralul romanesc a cunoscut anul acesta cea mai mare decadere din ultimii 30 de ani. Romanii prefera plajele din Grecia si Bulgaria, unde preturile sunt similare sau chiar mai mici, dar serviciile si respectul pentru client sunt cu mult superioare.

Anul acesta insa, printre preferintele romanilor se numara si Albania. Si aici preturile sunt mici prin comapratie cu cele practicate in Mamaia sau Vama Veche. In plus, turistii se bucura de optiuni variate de petrecere a timpului liber la tot pasul.

Litoralul albanez imbie turistii cu plaje superbe, asemanatoare cu plajele exotice din Caraibe. De exemplul in Ksamil, un orasel mic din Albania, turistii pot gasi conditii impresionante la preturi foarte mici si se pot bucura de o priveliste de vis.

Pentru un sejur de 7 nopti, pentru doua persoane, cu mic dejun inclus, preturile variaza de la 1.400 la 1.800 de lei. Un sezlong pe plaja costa doar 40 de lei, spre deosebire de 150 cat este in unele statiuni din Romania.  

In topul atractiilor turistice din Albania se afla orasul antic Butrint care a fost transformat intr-un parc arheologic imens. Acesta are in apropiere plaje superbe, unde te poti relaxa dupa vizitarea cetatilor. Cea mai mare si impresionanta este cetatea Berat, care dateaza de peste 2.000 de ani, potrivit realitatea.net. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea