Regina Elisabeta a II-a obisnuia sa manance sanatos. La micul dejun aceasta consuma cereale, iar in unele zile, cand voia sa consume mai multe proteine, consuma o omleta speciala, din trei oua.
O nutritionista britanica, pe nume Lee Holmes sustine ca a primit de la un prieten, bucatar, reteta de omleta pe care Regina Elisabeta a II-a o adora.
Cum se prepara omleta preferata de Regina Elisabeta a II-a
Reteta de omleta prederata de regina Elisabeta a II-a continea 3 oua organice, o lingura de lapte, nucsoara si coaja de lamaie.
Reteta de omleta preferata de Elisabeta a II-a continea 3 oua organice, o lingura de lapte, nucsoara si coaja de lamaie. In loc de ulei, in tigaie, bucatarul care ii prepara fostei suverane acest mic dejun punea unt.
Potrivit nutritionistei, prietenul acesteia, bucatar, incepea prin a bate bine ouale. Adauga apoi putina sare, nucoara, lapte si coaja de lamaie si continua sa bata bine totul pana la omogenizare.
Intr-o tigaie incinsa adauga unt pe care il lasa sa se topeasca apoi turna ouale in aceasta, gatind bine omleta pe ambele parti. La final, omleta era ornata cu piper si chives.
FOTO: freepik.com