Horoscop lunar

#horoscop lunar 2023 #horoscop ianuarie 2023 #horoscop cariera si bani 2023 # horoscop 2023 #ianuarie 2023

Horoscop cariera si bani ianuarie 2023! Oportunitati de nerefuzat pentru zodii. Este luna schimbarilor si a castigurilor

Ianuarie poate fi o luna plina de oportunitati, de redresare sau de relansare pentru multi dintre semnele zodiacului. Fie ca este vorba de schimbarea domeniului de activitate sau a planurilor de afaceri, luna ianuarie poate aduce multe posibilitati pentru cei care isi doresc sa isi imbunatateasca situatia financiara sau cariera. Afla ce surpriza te asteapta in luna ianuarie, in ceea ce priveste cariera si banii, in functie de zodie.

Berbec

Pentru Berbeci, lucrurile incep sa se aseze. Luna aceasta se vor clarifica problemele din ultima perioada, privind contracte, colaborari si chiar relatii de munca. Nativii se bucura de sprijinul familiei si prietenilor care ii motiveaza, ii inspira si ii sustin in tot ceea ce fac. In plan financiar este posibil ca nativii sa trebuiasca sa imparta banii cineva sau sa ajute pe cineva din familie. Se cere insa chibzuinta in ceea ce priveste cheltuielile.

Taur

Taurii nu sunt deloc in forma in prima luna a anului. Nativii au insa un singur tel si acela este sa faca bani. Pentru acest lucru insa, trebuie sa renunte la ideile fanteziste si sa se concentreze pe ceea ce au de facut. Spre finalul lunii vor reusi sa-si atina scopurile. Trebuie sa fie insa atenti la socotelile contabile si la relatiile cu bancile, fiscul si alte institutii financiare!

Gemeni

Gemenii sunt plini de entuziasm si gata de actiune. Se inflacareaza rapid pentru o idee, un proiect si au capacitatea de a-i mobiliza si pe ceilalti. Activitatile in echipa sunt punctul forte al lunii. Pentru acesti nativi, motivatiile financiare sunt o prioritate in ianuarie, motiv pentru care pot avea initiativa de a-si spori veniturile. Banii vin rapid, insa la fel de rapid se pot duce.

Rac

Ianuarie le aduce Racilor conjuncturi avantajoase, sprijin din partea prietenilor sau a grupului, protectie din partea superiorilor sau a autoritatilor. Toate acestea sunt calea sigura catre succes. Cei care vor sa-si deschida propria afacere pot incepe acum. Este luna perfecta pentru noi inceputuri si succes. In plan financiar, lucrurile incep usor sa se aseze, insa in prima jumatate a lunii trebuie sa scape de datorii.

Leu

Cariera Leilor se afla la un punct de cotitura. Lucrurile se pot schimba radical luna aceasta. Fie vor primi o oferta pe care nu o pot refuza si isi vor schimba astfel cariera, fie vor fi avansati in post sau vor primi noi responsabilitati. Oricum ar fi insa, lucrurile se vor schimba pana la urma in bine, nativii avand sansa sa progreseze si sa-si atinga mai rapid telurile. In plan financiar, nativii trebuie sa fie organizati si sa evit cheltuielile in exces.

Fecioara

Pentru Fecioare se anunta o luna capricioasa in plan profesional. Se anunta reveniri, razgandiri, intarzieri si incurcaturi. Multi dintre nativi au ocazia sa clarifice strategii, sa schimbe obiective si sa stabileasca noi colaborari menite sa le aduca succesul financiar la final de luna.

Balanta

Ianuarie este o luna dificila pentru Balante. Unele situatii ajung la apogeu, apar provocari si obstacole, castiguri sau pierderi insemnate. Nativii se vad nevoiti sa ia decizii profesionale radicale. Poate fi vorba despre schimbarea jobului sau chiar a domeniului in care activeaza. Indiferent ce cale urmeaza, insa, nativii se bucura de sustinere si protectie.

Scorpion

Scorpionii se vor concentra in ianuarie pe rentabilizarea prestatiei profesionale. Vin cu noi idei si strategii menite sa creasca veniturile companiei si pe cele proprii. Este o luna benefica pentru studii, calatorii in interes de serviciu si comunicare. Banii se vor lasa asteptati, pana la finalul lunii.

Sagetator

Luna ianuarie este pentru Sagetatori, o perioada de analiza, evaluare, reviziune si reorganizare. Inceputul de an le aduce noi oportunitati nativilor, care au sanse mari de a se dezvolta in sfera dorita. Este posibil sa semneze noi contracte sau colaborari aducatoare de bani.

Capricorn

Pentru Capricorni se anunta o luna intensa, activa si entuziasta la locul de munca. Se vor confrunta cu urgente, situatii dificile si dau dovada de curaj, combativitate si decizie. Sunt avantajate in special nativii care lucreaza in domeniul creativ, acolo unde isi pot pune in evidenta talentele. Vestea buna este ca eforturile le sunt rasplatite financiar cu generozitate.

Varsator

Varsatorii dau dovada de creativitate in luna ianuarie. Forta de expresie a nativilor este la cote maxime si la fel si puterea de a transmite mesaje. Sunt avantajati in special nativii care lucreaza in domeniu artistic sau care se bazeaza pe imaginatie si fantezie. In ceea ce priveste partea financiara, nativii nu trebuie sa-si faca mari iluzii. Din contra, este indicat sa fie chimbzuiti si sa incerce sa faca economii pentru zile negre.

Pesti

Pestii devin mai organizati si reusesc sa se concentreze spre rezultate. In aceasta luna sunt le sunt stimulate talentele creative si abilitatile strategice. Pot lua cele mai bune decizii pentru binele companiei in care lucreaza si au darul de a-i mobiliza si pe ceilalti sa faca acelasi lucru. La final de luna este posibil sa primeasca o prima pentru efortul depus.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului