Frumusete & Ingrijire

#operatii #operatii estetice #femei

La ce operatie recurg numeroase femei. De ce nu isi mai doresc un bust mare

In trecut, numeroase femei apelau la o procedura de implant mamar, insa se pare ca gusturile s-au schimbat in timp. Chiar daca bustul arata bine, este posibil sa existe si cateva dezavantaje, astfel ca reprezentantele sexului frumos s-au reorientat.

 

Un cunoscut medic a explicat ca foarte multe femei recurg acum la micsorarea bustului. Numeroase persoane isi doresc sa ajunga la cea mai buna varianta a lor, astfel ca se gandesc bine inainte sa isi faca vreo modificare.

„In cadrul clinicii noastre operam la fel de multe micsorari de sani, ridicari de sani. Nu este asa de placut sa ai sani mari. Poate arata bine, dar avem si multe dezavantaje o data ce avem sani mari. Nu exista un san mare care sa nu se lase. Majoritatea femeilor vor sani ridicati, asta inseamna un san tanar, care arata mai bine. O data ce imbatranim se lasa pielea, fibrele de colagen dispar, se lasa toata glanda mamara. Din aceasta cauza femeile apeleaza la ridicare de san, iar atunci cand este vorba de un san foarte mare, chiar si la reducerea din volum, din greutatea lor, astfel incat sa fie repozitionati in sus, sa aiba in aspect de san tanar.

O data ce inseram la o persoana o proteza mare, asta inseamna o proteza cu greutate ridicata, nu avem ce sa facem si intr-un an, doi, patru, se lasa. Asa ca, de multe ori persoana revine pentru o ridicare de san. Din nou, ma repet, dar trebuie sa va spun ca este foarte important sa explicam toate aceste avantaje si dezavantaje la prima intalnire cu pacientul. Ca doctor nu am nicio problema, pot sa fac orice, dar este foarte important sa informam si sa educam pacientul, sa-i explicam toate aceste lucruri. De multe ori indrum pacientele noi sa vorbeasca cu cele vechi, tocmai pentru a i se explica mai bine avantajele si dezavantajele.”, a spus medicul Iancu Morad pentru Ego.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului