Do it yourself

#masca ten #ingrijire ten #grapefruit

Masca pentru ten facuta in casa cu grapefruit. Pielea ta o sa fie mai curata ca niciodata

Multe mancaruri sau bauturi au un efect nociv asupra tenului, astfel ca este important sa ne mentinem pielea cat mai curata si hidratata. Din fericire, anumite produse simple, pe care deja le avem in casa, ne ajuta sa facem masti naturale. Este extrem de simplu sa ai un ten stralucitor!

 

Trebuie sa ne folosim de cateva ingrediente naturale pentru a avea un ten cat mai curat. In cazul in care simti ca pielea ta a avut de suferit in ultima perioada, atunci este momentul sa recurgi la o masca facuta acasa. O sa te simti extrem de bine si nu o sa dai multi bani pe tratamente de infrumusetare!

O sa ai nevoie doar de sucul de la jumatate de grapefruit rosu, o jumatate de cana de lapte si jumatate de cana de ovaz gatit cu apa, potrivit girly.ro. Magia o sa se produca, astfel ca tenul tau o sa fie exfoliat cat mai bland, calmandu-se, in acelasi timp, inflamatiile pielii.

Sursa foto: Pixabay

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare