Dieta si nutritie

#ce mananca neti sandu #silueta neti sandu #neti sandu

Ce regim are Neti Sandu. Cum se mentine in forma si ce mananca in fiecare zi

Neti Sandu este una dintre cele mai cunoscute vedete din Romania. Aceasta reuseste sa isi pastreze silueta avand cateva secrete, chiar daca a recunoscut ca nu face sport. Se pare ca vedeta Pro TV mananca in fiecare zi supa de legume, avand grija si ce alimente consuma pe langa pentru a avea un stil de viata cat mai sanatos.

 

„Ca regim, baza mea e supa de legume. Asta mananc zilnic. O data la nu stiu cat timp, mai mananc pui la rotisor, cate o bucatica, ceva dulce, prajitura de casa pe care o facea mama. La serviciu mancam o data pe saptamana covrig, atunci ne dam voie, sau placinta. E un regal. Mai mananc rondele de legume, cu cartofi, broccoli, sau amestec. Cateva masline si o rondea de branza de capra, pe care o pun deasupra sa se topeasca.

Daca merg in oras, mananc rata cu ananas si risotto cu trufe. In ceea ce priveste tratamentele corporale, mi-am cumparat niste ventuze de silicon cu care imi fac masaj cand am timp, in weekend, dupa care imi dau cu lapte de corp si asta e tot. Nu fac sport. In vacante, merg foarte mult pe jos si nu ma dor picioarele. Asta e nemaipomenit.”, a spus Neti Sandu pentru Viva!.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare