Cum sa...

#curatare podele #trucuri gospodine #gospodine

Trucul pe care trebuie sa-l stie toate gospodinele! Cum sa cureti podelele fara a ramane nicio urma pe acestea

 

Pentru toate gospodinele este foarte important la podeaua sa straluceasca! Se mai intampla uneori ca aceasta sa se pateze, iar murdaria sa fie greu de indepartat. Ce este de facut? Iti spunem un truc simplu si de mare ajutor!

Mai intai de toate, asigura-te ca scapi de praf si de reziduurile superficiale. Poti folosi aspiratorul sau o matura inainte de a incepe sa speli podeaua. De asemenea, sterge petele de pe podea cu o carpa inmuiata in apa fierbinte.

Cum sa cureti podeaua cu bicarbonat de sodiu

Acest produs este foarte eficient impotriva petelor de pe podea deoarece, datorita proprietatilor sale, descompune petele fara prea mult efort. Cum sa pregatesti solutia pentru curatare:

Dizolva o lingurita de bicarbonat de sodiu in apa fierbinte apoi, cu o carpa curata, inmuiata in acest amestec, sterge podeaua si vei vedea cum petele dispar.

Solutie pentru curatarea podelei cu otet alb

Otetul alb reprezinta o alternativa foarte buna pentru inalbitor. Prin urmare, poate fi de ajutor si in curatarea petelor de pe podea datorita aciditatii sale. Dilueaza o lingura de otet alb in apa fierbinte. Procedeaza la fel: cu o carpa curata inmuiata in amestec sterge podeaua. Daca nu iti place mirosul de otet poti folosi cateva picaturi de ulei esential. Eucaliptul  sau arborele de ceai  sunt alegeri foarte bune datorita proprietatilor lor antibacteriene.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea