Cresterea copilului

#idei cadouri fetite #cadou 1 iulie #1 iulie #ziua copilului

Alegerea unui cadou de 1 Iunie pentru fetite. Care sunt cele mai cautate jucarii

1 Iunie, Ziua Copilului, este o zi speciala in care sarbatorim copilaria si bucuria de a fi copii. Pentru fetite, aceasta zi poate fi un prilej minunat de a le surprinde cu un cadou special, care sa le incante, sa le inspire, si sa contribuie la dezvoltarea acestora. Esti in pana de idei si nu stii ce sa-I cumperi fiicei tale? Iata cateva idei cadouri copii din care sa te inspiri.

 

Papusi si accesorii pentru acestea

Papusile au fost intotdeauna una dintre cele mai iubite jucarii pentru fetite. Prin urmare, daca esti in cautarea unor cadouri pentru fetite, papusile sunt optiunea excelenta. Exista o varietate incredibila de papusi disponibile in magazinele de specialitate, fie ca sunt online sau offline. Astfel, gasesti orice, de la papusi clasice la cele tematice sau cu functii interactive. Astfel, te poti indrepta spre clasicele papusi sau spre papusi inspirate din desene animate, precum papusile Ana si Elsa din Frozen, sau Doctorita Plusica. Ori, poate isi doreste un animalut de plus, precum Skye, din Patrula Catelusilor.

Fetitele se pot juca de-a mama, creand scenarii si aventuri pentru papusile lor preferate. In plus, accesorii precum haine, carucioare sau case de papusi sau o bucatarie de jucarie pot completa experienta de joaca si pot adauga un plus de distractie.

Jocuri de societate si puzzle-uri

Jocurile de societate si puzzle-urile sunt optiuni excelente pentru a petrece timp de calitate impreuna cu fetita ta. Aceste jucarii promoveaza gandirea strategica, colaborarea si dezvolta abilitatile cognitive. Puteti alege jocuri adecvate varstei si intereselor fetitei, de la jocuri de asociere si puzzle-uri cu personajele preferate pana la jocuri mai complexe de strategie. Unele dintre cel mai iubite jocuri de societate de catre copii sunt: Jenga, Twister, Pop N Drop Penguins si Scrabble pentru scolari.

Instrumente muzicale si jucarii creative

Probabil ca instrumentele muzicale nu par cele mai bune cadouri pentru copii. Cu toate acestea, daca fetita ta manifesta interes pentru muzica sau are o latura artistica, poti alege un cadou care sa incurajeze aceste pasiuni. De exemplu, o chitara sau un set de tobe mici pot fi perfecte pentru a incepe explorarea muzicii. Exista si seturi creative, cum ar fi cele de pictura sau desen, care sa le permita fetitelor sa-si exprime creativitatea si imaginatia.

Seturi de constructie si STEM

Incurajarea interesului fetitelor pentru stiinta, tehnologie, inginerie si matematica (STEM) este extrem de importanta in zilele noastre. Seturile de constructie si STEM pot fi cadouri ideale pentru fetite, ajutandu-le sa-si dezvolte creativitatea, abilitatile logice si cele de rezolvare a problemelor. Exista seturi special concepute pentru diverse varste, care include teme diverse, precum construirea unui laborator de chimie sau a unui robot.

Jucarii de exterior

Si pentru ca 1 Iunie marcheaza inceperea oficiala a sezonului estival, nu trebuie sa uiti de jucariile de exterior, care pot incuraja fetitele sa se bucure de miscare si de natura. Tricicletele, bicicletele, rolele sau trambulinele pot fi cadouri minunate pentru a-ti incuraja copilul sa petreaca cat mai mult timp in aer liber.

 

Insa, indiferent ce cadou alegi pentru fetita ta de 1 Iunie, este important sa fii atent la elementele de siguranta principale: jucaria sa fie adecvata varstei copilului, sa nu contina parti mici sau detasabile daca micuta are mai putin de 4 ani, sa nu contina materiale toxice. An plus, este important sa iei in considerare preferintele individuale ale copilului. Speram ca aceste idei cadouri copii ti-au oferit o idee despre jucariile care sunt populare acum, in randul fetitelor astfel incat sa faci cea mai buna alegere pentru copilul tau.

FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare