Bebelusi

#carucior din trei piese #carucior din doua piese #carucior #alegeri

Carucior din doua sau din trei piese? Ce achizitie este mai buna pentru venirea pe lume a copilului

Atunci cand astepti un copil, una dintre cele mai importante achizitii este caruciorul. Cand vine vorba de alegerea celui care ni se potriveste cel mai bine, una dintre primele indoieli pe care le avem este: este mai bine sa cumparam un carucior duo (din doua piese) sau un trio (trei piese)?

 

Daca nu stii despre ce vorbesc, sa incepem cu ABC-ul. Duo-ul este format dintr-un carucior si un scaun auto din grupa 0, care este primul de care va avea nevoie bebelusul (de la nastere pana la 75 cm inaltime), in timp ce trio-ul este format din cele doua anterioare plus cosul de transport.

Caruciorul, da sau nu?

Prima intrebare pe care ar trebui sa ti-o pui este daca vei folosi cosul de transport in primele luni ale bebelusului inainte de a trece la un carucior sau daca vei opta direct pentru unul cu inclinare si reductor pentru utilizare de la nastere. Daca raspunsul este da la cosul de transport, te intereseaza optiunea de a cumpara un carucior din trei piese care il include.

Ca avantaje, merita mentionat faptul ca patul de transport, fiind un leagan portabil, permite copilului sa doarma confortabil intr-o pozitie in regula. In plus, in timpul iernii, il tine pe copil confortabil si il protejeaza de vant si frig.

Scaunul auto

Un alt element esential (si motivul pentru care multe persoane aleg un carucior din trei piese), este ca scaunul auto (n.r. scoica) este esential pentru a putea transporta copilul in masina. Acesta trebuie sa fie omologat, sa aiba un sistem de siguranta si de protectie bun si sa poata fi asezat in pozitia cu fata la spate.

Cele mai bune carucioare din 3 piese

Kinderkraft carucior 3 in 1

Acest carucior 3 in 1 poate fi folosit din primele zile de viata pana cand cantareste maximum 22 kg (sau pana cand are o inaltime de 105 cm sau 4 ani, in functie de ce se intampla mai intai). Are amortizare pe toate cele 4 roti (gonflabile, cauciuc). Dispune de un maner reglabil pentru parinti (5 pozitii) si de o frana convenabila de tip stop & ride.

Carucior Pixini 3 in 1

Acesta este un carucior compact si ergonomic. Caruciorul poate fi folosit cu cosul de transport de la nastere si poate fi transformat ulterior in carucior sau in landou, in cativa pasi simpli. Accesoriul se ataseaza cu usurinta la sasiul caruciorului cu ajutorul unui sistem de clic. Pentru a va putea supraveghea mereu copilul in primele luni, cosul de transport si scaunul pot fi deplasate in ambele directii.

Carucior cu 3 piese Maxi-Cosi Zelia S Trio

Sistem modular de transport pentru copii 3 in 1, cu carucior, nacela, scaun auto pentru bebelusi si geanta de schimb.

Dispune de o scoica pentru nou-nascuti, un scaun omologat pana la greutatea de 22 kg a copilului si, prin urmare, poate fi utilizat pana la varsta de 3,5 ani. Scaunul auto CabrioFix S grupa 0+ i-Size, cu protectii laterale SPS, maner ergonomic, perna reductora pentru nou-nascuti si parasolar UV50+, potrivit pentru copii de pana la 83 cm; poate fi instalat in masina cu centura de siguranta sau cu baza Maxi-Cosi FamilyFix 3 (vanduta separat).

Carucior pentru copii Lorelli Boston din 3 piese

Caruciorul combinat Lorelli Boston 3 in 1 este ideal de la nastere si pana la o greutate maxima de 22 kg. Include geanta pentru scutece, spatar si suport pentru picioare reglabile, amortizoare, roti fata pivotante. Scaun reversibil, maner de impingere din imitatie de piele artificiala PU reglabil pe inaltime, ham de siguranta in 5 puncte, plasa de tantari, bara frontala detasabila din imitatie de piele artificiala PU si un cos de cumparaturi mare.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Servicii pentru acasa

Cauta
in

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare