Astrologie

# zodii neduferite #zodii #horoscop #astrologie

Semnele zodiacale pe care nimeni nu le suporta. Critica pe oricine

Cu totii cunoastem cel putin o perosana care, cat este ziua de lunga, nu face decat sa-i critice pe cei din jur. Pentru orice greseala, sau pentru simplul fapt ca ea ar fi facut altceva. Iata care sunt zodiile pe care nimeni nu si le doreste in preajma.

 

Fecioara

Daca ai petrecut mult timp cu o Fecioara, este posibil sa te fi simtit mereu ca si cum te-ar judeca in tacere. Acest semn analitic este obsedat de cele mai mici detalii ale povestilor si situatiilor si, prin urmare, poate emite judecati bazate pe rationamente imperceptibile. Aceste persoane meticuloase asteapta intotdeauna ce e mai bun de la ele si de la ceilalti, iar daca nu te ridici la standardele lor, nu vor ezita sa spuna ce gandesc. Dar a fi atat de critic nu este neaparat un lucru rau. Aceste caracteristici ii fac pe nativii Fecioara ideali pentru multe cariere provocatoare in care sunt apreciate precizia si acuratetea.

Taur

Taurii sunt irascibili si se pot supara usor, asa ca nu fiti surprinsi daca va arunca putina umbra. Taurul este guvernat de planeta Venus si chiar daca Venus este o planeta minunata - numita dupa o zeita care intruchipeaza atat valoarea iubirii adevarate, a compasiunii cat si a frumusetii - exista o capcana. Taurii pot fi superficiali si iubesc ca tot ceea ce ii inconjoara sa fie perfect. Inclusiv persoanele care ii inconjoara, sau partenerul de cuplu. 

Leu

Acesti lideri innascuti trebuie sa fie cei mai buni si sunt sunt foarte ambitiosi, dar asta ii poate duce ocazional sa faca presupuneri despre ceilalti. De obicei, Leii nu sunt critici - pur si simplu vor sa fie cei mai buni la nivel personal si profesional. Dar daca se afla intr-un loc (fie ca este vorba despre locul de munca, cercul de prieteni sau relatie) unde simt ca nu pot obtine ceea ce isi doresc, nu se pot abtine sa nu se compare cu ceilalti si incep sa-i critice pe cei cu care concureaza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare