Amenajarea casei

#baterii baie #amenajare casa

Modern, vintage sau colorat: ce stil alegi pentru bateriile de baie

Atunci cand decizi sa renovezi baia sau cand trebuie sa proiectezi una noua, trebuie sa acorzi o atentie deosebita tuturor elementelor pe care urmeaza sa le integrezi, pentru a obtine un decor armonios. In primul rand trebuie sa alegi piesele de mobilier si obiectele sanitare. Dupa ce ai gasit vasul WC, ,bideul lavoarul, cada de baie sau cabina de dus perfecta, este timpul sa treci la accesoriile de baza. Prin urmare, astazi te ajutam sa alegi bateriile de baie, in stil modern sau clasic.

1. Baterii pentru o baie moderna

Daca ceea ce iti doresti este o baie moderna, exista nenumarate solutii pentru bateriile de baie. Evident, alegerea potrivita va depinde in principal de stilul mobilierului ales: o baie in stil industrial va necesita o baterie diferita fata de o baie scandinava, de exemplu. In principiu, insa, poti alege atat baterii descrise de linii drepte si un caracter puternic, cat si modele cu linii delicate si rotunjite. O nota in plus pentru o baie moderna si sofisticata? Bateriile incastrate in perete! Chiar si finisajele pot varia de la traditionalul crom mat la cel mai deosebit model lucios; sau poti indrazni cu baterii colorate.

Un exemplu potrivit pentru aceasta categorie este Grohe Atrio Icon 3D de la GQS German Quality. O baterie imprimata 3D cu o precizie orbitoare, design elegant si modern, precum si functionalitate fara egal, atat de caracteristica brandului Grohe.

Grohe Atrio Icon 3D Baterie lavoar dubla comanda, aspect inox, montaj pe perete - GQS German Quality

2. Baterii pentru o baie vintage/clasica

In timp ce stilul modern avanseaza in preferintele proprietarilor de locuinte cu solutii si design inovator, celelalte accesorii clasice si cu aspect vintage, inspirate de liniile si formele cele mai populare din anii trecuti, reusesc sa se mentina in voga. Printre cele mai cunoscute baterii de baie clasice se numara, fara indoiala, cele cu dubla comanda si pipa foarte inalta sau foarte joasa. Pentru un stil vintage reinterpretat poti opta pentru solutii care combina caracteristici clasice si contemporane. Un exemplu din aceasta categorie? Hansgrohe Axor Montreux 220 de la GQS German Quality. Este un model descris de o eleganta unica si o calitate superioara specifica brandului.

Hansgrohe Axor Montreux 220 Baterie lavoar dubla comanda cu ventil pop-up - GQS German Quality

3. Baterii pentru o baie colorata

In cele din urma, pentru a completa baia cu stil si pentru a conferi incaperii un caracter puternic, amuzant si vesel, poti opta pentru baterii de baie si accesorii colorate. Evita sa creezi un cadru obositor din punct de vedere vizual si alege aceasta varianta de accesorii doar in prezenta obiectelor sanitare, a peretilor si a pardoselii in tonuri simple si neutre. Negru, roz, portocaliu, verde, auriu, eventual in varianta mata, acestea vor da personalitate si stil baii.

De exemplu, pentru zona dusului poti alege o baterie colorata din gama Tres Study, disponibila pe germanquality.ro si care beneficiaza de modele cu design simplu, dar pus in evidenta de paleta de culori variata.

Tres Study Exclusive Baterie cada dus monocomanda, set complet, portocaliu - GQS German Quality

Toate bateriile disponibile pe germanquality.ro (baterii lavoar, baterii pentru cada, dus sau bideu) imbina perfect designul si functionalitatea, venind in intampinarea activitatilor zilnice din baie.

 FOTO: germanquality.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea