Alaptarea

#sanziana buruiana #cartea recordurilor #alaptare

Sanziana Buruiana alapteaza continuu, de peste sase ani si jumatate. Vedeta vrea sa intre in Cartea Recordurilor

Sanziana Buruiana a ajuns din nou in centrul atentiei, dupa ce a dezvaluit ca alapteaza de peste sase ani si jumatate, fara intrerupere.

Vedeta, care acum e mama de doua fetite, a spus recent ca este posibil sa intre in Cartea Recordurilor cu alaptarea indelungata.

Sanziana Buruiana si-a alaptat prima fetita pana la 5 ani, apoi a adus-o pe lume pe a doua fetita si iata ca vedeta alapteaza deja de peste sase ani si jumatate.

“Chiar as putea sa intru in Cartea Recordurilor. Nu stiu care a fost cel mai mare record, insa eu am deja sase ani si jumatate de alaptat neintrerupt, pentru ca mai intai am alaptat-o pe Iza, foarte mult timp, iar apoi s-a nascut cea mica si nu am facut deloc pauza. Le sfatuiesc pe toate femeile sa faca lucrul acesta, pentru ca imunitatea fetelor este foarte buna. Ele trec peste orice raceala foarte, foarte repede”, a declarat aceasta intr-o emisiune TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului