Vedete din Romania

#brianca dragusanu #catalin botezatu

Ce era obligat Catalin Botezatu sa faca pentru Bianca Dragusanu la 12.00 noaptea: „Nu era bine”

Ajunsa la 42 de ani, varsta pe care a implinit-o la inceputul lunii martie, Bianca Dragusanu este, fara doar si poate, una dintre cele mai cunoscute femei din Romania.

Mediatizata chiar mai mult decat ar fi trebuit, dupa cum afirma carcotasii, fosta iubita a lui Catalin Botezatu, el fiind cel care a descoperit-o si promovat-o pentru prima data, se mandreste astazi cu o viata de lux pe care putine femei si-o pot permite.

Dupa ce s-a laudat in nenumarate randuri ca nu are nevoie de un barbat langa ea, deoarece se poate descurca si singura, Bianca Dragusanu a mai afirmat si ca, daca vrea sa aiba un iubit, acesta trebuie sa fie mult mai potent financiar decat ea.

Invitat recent in emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars, Catalin Botezatu si-a amintit cu placere de relatia cu Bianca Dragusanu.

„E o minunata. Eu i-am spus: daca vreodata are nevoie de ceva, sa ma sune, ca ma duc. Daca maine ea imi spune «Vino si ajută-ma si fa aia pentru mine», eu fac. Indiferent cu cine e”, a afirmat Catalin Botezatu.

Apoi, celebrul designer si-a amintit si ce nu ii placea la fosta lui iubita.

„Ma punea sa-i cumpar reviste. La ora 12.00 noaptea trebuia sa-i cumpar toate ziarele. Daca nu aparea in cel putin doua ziare, se sinucidea. Nu era bine. E o fata desteapta, frumoasa si face ce vrea”, a dezvaluit acesta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare