Vedete din Romania

#erika isac #tarif #eveniment

Cati bani trebuie sa scoti din buzunar daca vrei eveniment privat cu Erika Isac! Suma e uriasa: Tarif de mii de euro pe ora

Devenita un adevarat fenomen, dupa ce a lansat melodia „Macarena”, care s-a viralizat rapid in toata tara, Erika Isac a devenit mai cunoscuta decat spera pana si ea in urma cu doar cateva luni.

Nascuta in anul 2000, artista care a participat in trecut si la X Factor, emisiune difuzata de Antena 1, a fost invitata la mai multe emisiuni in ultimele saptamani, atat la TV, cat si in mediul online, si a vorbit despre planurile ei de viitor.

Pe langa aparitiile ei, presa tabloida a inceput sa se intereseze si mai mult de viata si cariera artistei, iar cei de la Cancan au reusit sa afle care este tariful pe care il percepe Erika Isac pentru a canta o ora si jumatate la un eveniment privat.

Potrivit sursei citate anterior, toti cei care isi doresc sa le cante Erika Isac la petrecere trebuie sa scoata din buzunar nu mai putin de 8.000 de euro, onorariul ei si al echipei. Insa, atentie! In aceasta suma nu intra si cheltuielile de deplasare si cazare.

Dupa cum noteaza jurnalistii de la Cancan, aceste cheltuieli se negociaza separat, in functie de distanta de parcurs pana la locatia unde are loc evenimentul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului